Servis při úniku vody


Každý z nás by chtěl nerušeně prospat celou noc a ráno se probudit plný energie. Ovšem, ten, kdo má děti, tak chápe, že to není možné anebo se vám může stát, že vás probudí zvuk vody. V takovém případě je potřeba ihned vstát z postele a jít se podívat do šachty, zda někde neteče. Ovšem, to někdy člověk pozná hned po tom, co otevře dřevě z ložnice a všude je voda. Ihned jak to zjistíte, tak vzbuďte manželku, ať si vezme kýbl a mop a jde vám pomoci. Vy ihned zavolejte firmu na únik vody a zastavte veškeré uzávěry. Ihned po příjezdu instalatéra mu řekněte, kde teče voda a co je potřeba vyřešit.

únik vody

Samozřejmostí je, že instalatér pozná problém hned na první pohled a pustí se do práce. Vy mezi tím můžete uklidit spoušť, kterou voda udělala a snad zabráníte co největším škodám. Bohužel se toto stává a čas od času dochází k protékání trubky nebo kohoutu. Nejedná se však o nijak velkou opravu, pokud se jedná pouze o roháček nebo část trubky. Ke všemu je úplně jedno, kolik zaplatíte instalatérovi za opravu, když vám v domě nebo bytě teče voda. V takovém případě myslíte jen na to, aby to bylo co nejrychleji opravené. Nehledě na to, že mají klasické ceny, které jsou na trhu.

únik vody

Ať už bydlíte kdekoliv, tak myslete na to, že není od věci, se párkrát za rok podívat, zda někde nedochází k úniku vody. Můžete zabránit velkým škodám a může se jednat jen o malou opravu, které by mohla přerůst v katastrofu. To není ani řeč o tom, že pokud bydlíte v bytě a nebudete zrovna doma, tak můžete vytopit mnoho pater pod vámi. To by byla nejen velká škoda, ale také byste dost zaplakali ohledně peněz. Věřte, že veškeré úniky vody stojí za prd a pokud to za včas nepodchytíte, tak mohou vzniknout nedozírné škody. Neváhejte tak zvednout telefon i v pozdních hodinách a požádat o pomoc havarijní služby ohledně vody.