Jaká je vhodná sůl do bazénu?


Asi nejpříjemnější zážitky na nás čekají každý rok v létě. Sezona, která je plná letního sluníčka, opalování a koupání. A hlavně času dovolených, kdy si pořádně odpočineme a načerpáme tolik potřebnou sílu. I když je momentálně po sezoně všichni se již teď určitě těšíme na další. A co je v takovém horku nejdůležitější? Pro někoho je anebo když se můžete koupat někde u jezera anebo u moře. Ale pro ty, kteří si to nemohou dovolit je tu koupě bazénu. A když vychytáte akci, tak si můžete koupit bazén například do země za velmi slušnou cenu. A co do bazénu jistě patří je bazénová chemie, která bude váš bazén chránit před nechtěnými mikroorganismy, které ničí vodu.

bazén

Ale asi ještě možná nevíte, že můžete používat do svých bazénů, sůl do bazénu. Která je stejně kvalitní a účinná jako bazénová chemie a díky elektrolýze se vody stejně uvolňuje aktivní chlor. Sůl do bazénu je velmi šetrná k vašemu bazénu, a i k vaší pokožce. A vy budete překvapeni, jak moc bude sůl do bazénu účinná. A když se rozhodnete, že sůl do bazénu budete používat, musíte si k tomu ještě dokoupit takzvanou solničku nebo sanilizační jednotku.

bazén s balonky

Bazénové soli se dává zhruba 5 kg na 1000 litrů vody. A sůl se postupně doplňuje. A dává se do bazénu na jaře při prvním napuštění bazénu. A pokud vybíráte sůl do bazénu chlorito.cz, vždycky si zkontrolujte, jestli se opravdu jedná jenom o čistou sůl, která nemá v sobě žádné nečistoty a přidané chemické látky. A měla by to být čistě sůl, tedy chlorid sodný. A pokud možno v potravinářské kvalitě. Takže, pokud jste ještě nevyzkoušeli, běžte do toho. A váš bazén bude nejen zářit čistotou, ale bude se vám v něm i příjemně plavat. Bazén a sůl do bazénu prostě patří k sobě. A vy to jistě pocítíte v letních měsících. A zažijete nezapomenutelné zážitky v dobře provedeném bazénu.