Zamluvte si ji včas


Co se týče svateb, naprostá většina nevěst si ji chce zařídit podle sebe, protože nastávající ženichy svatební přípravy moc nezajímají. Nevěsty si ale rády vybírají svatební věci, ať už jde o šaty a nebo o místo, kde se svatba bude konat. Právě místo konání svatby je velice důležité, protože díky němu budete na svatbu vzpomínat ještě hodně dlouho. Právě proto je nutné vybrat takové místo, které bude odpovídat tomu, jak si představujete svou svatbu. Pokud toužíte po pohádkové svatbě, bude pro vás asi lepší hrad nebo zámek, ale pokud vás zajímá spíše boho styl a plánujete si sehnat i takové šaty, je možné že se vám zalíbí svatby ve stodole.

svatební tabule

Stodola je unikátní koncept, který se k nám dostal ze zahraničí. Tam jsou svatby ve stodole poměrně populární. Stodola rozhodně nevypadá jako že v ní majitel chová zvířata, ale je to čisté místo, kde je vytvořeno krásné posezení, je tam spousta krásných dekorací a hlavně dostatek světel. Právě díky světlům je svatba jedinečná a romantická, a budete na ni vzpomínat oba dva rádi. Majitelé stodol dobře ví co stodolám sluší, a tak je nabízí k pronájmu zařízené a nebo s dekoracemi, které se hodí ke každé svatbě.

focení svatby

Možná i někdo z vašeho blízkého okolí měl svatbu ve stodole a vy teď hledáte některou, která bude mít volný termín. Jestli bude vaše svatba až za rok, máte jedinečnou šanci zarezervovat si svou stodolu na termín, který vám vyhovuje. Není ale dobré nechávat rezervaci místa na poslední chvíli, protože v takovém případě už může být místo zarezervované na celou sezonu. Lidé dnes hledají místa, kde se může konat celá svatba od příprav, přes obřad až po noční zábavu. Není divu že tak radnice zmizely z okruhu zájmu nevěst, protože na radnici se konají jen obřady a pak se musí odjet jinam. Jděte na to chytře a zařiďte si svatbu v místě, které je nové a má skvělou atmosféru.