Moderní dům na klíč


Někteří lidé nevidí problém v tom bydlet v bytě. Každému ale nevyhovuje nízká míra anonymity a také málo prostoru. Kdo chce mít více soukromí a prostoru pro život, ten si většinou vybere rodinný dům. Je možné opravit si starší dům a nebo si postavit novostavbu. Bohužel stavebních pozemků pomalu ale jistě ubývá, a tak stále více lidí řeší, jestli nebude lepší cesta opravit si starší dům. Oprava staršího domu je většinou běh na dlouhou trať.

stavba domu

I rekonstrukce staršího domů může probíhat poměrně hladce, ale je potřeba počítat s tím že to tak nejspíš nebude. U mnoha starých domů se vyskytuje spousta problémů, které se objeví až postupně. Stavební práce si tak mohou prodražit a také protáhnout. Když stavíte nový dům, stavíte doslova na zelené louce, tudíž vás žádné nemilé překvapení nečeká. Ani rozhodnutí o stavbě nového domu není jednoduché, protože každý stojí před volbou, zda bude stavět svépomocí a nebo si dům nechal postavit.

Najít solidní stavební firmu není jednoduché, a když už takovou najdete, většinou má plno na hodně dlouho dopředu. My stavíme rodinné domy po celé republice, a vždy se snažíme najít volné kapacity na další zakázky. Dokud nedokončíme všechny stávající zakázky, na dalších nezačínáme pracovat, abychom se vyhnuli situaci, kdy bude několik klientů čekat na svoje nedokončené domy. Proto pracujeme maximálně rychle a efektivně, abychom všechno stíhali.

dřevostavba dům

Můžeme vám postavit například bungalov 5+kk, který jsme schopni zhotovit jako zděný dům a nebo jako dřevostavbu. Nabízíme obě varianty, protože víme že je velká poptávka po obou typech staveb. Každému vyhovuje něco jiného, a když jsme schopni zajistit stavbu obou typů domů, proč to klientům nenabízet? Prohlédněte si náš online katalog typových domů, protože mezi nimi může být váš vysněný dům, který vám můžeme postavit na klíč.