Mužské přirození


Pokud je něco tématem, o kterém se muži rádi baví, pak je to jejich přirození. Snad každý muž to má tak, že si se svými přáteli baví o tom, jaké má kdo přirození. U žen se s něčím takovým nesetkáte, pokud jste si mysleli, že ano. Snad každý muž je přesvědčený o tom, že má to největší přirození a že ženy jsou z daného přirození nadšené. Mnohdy tomu tak ale vůbec není. Mnohdy je to dokonce tak, že i když je muž přesvědčen o tom, jak nemá velkou chloubu, opak je pravdou. Najdou se ženy, které si stěžují na to, že jejich muž nemá zrovna velké přirození. Něco takového ale nikdy danému muži neřeknou.

dívající se muž

Vždy něco takového řeknou jen své nejbližší kamarádce. Pokud by žena řekla svému partnerovi, že má malé přirození, je dost možné, že by něco takového daného muže ranilo a to natolik, že by se daný muž se ženou rozešel. Jsou ženy, kterým nevadí, že jejich partner není zrovna obdařený. Něco takového je pro spoustu mužů jen dobře. Muži by udělali nejlépe, pokud by o sobě a svém přirození neměli velké mínění a to proto, že kolikrát je to přesně tak, že jej velké nemají. Mužské přirození je tématem, který se ve světě příliš neřeší. Muži mají pocit, že jejich přirození je to největší a nikdo větší nemá.

sedící muž

Kolikrát se tak i chovají, ale poté se mohou divit. Jestliže si myslíte, že neexistuje žena, která by řekla, že má její muž malé přirození, pak věřte, že existuje a rozhodně není jen jedna. To, že má muž přirození, jaké má, neznamená, že je to špatně. Jde o to, že muži by ze sebe neměli dělat něco, co nejsou. I když je může bolet, že nemají tak velké přirození, jako kamarádi, neznamená to, že člověk má hrát, že velké přirození má, i když ve skutečnosti nemá. Mužská logika je v určitých ohledech velice zvláštní. Člověk by ze sebe nikdy neměl dělat to, co není. Můžete na to doplatit, což určitě nechcete. Člověk by se měl brát takový, jaký je. Je to důležité.